عضویت در خبرنامه سایت

جهت دریافت ایمیل های گروهی






دریافت رمز عبور
عضویت در سایت

آمار

بازدیدکنندگان: 26872655
حاضرین در سایت : 37 نفر و 16 نفر عضو
  • صاحب
  • s.2a.h
  • ahmad1311
  • leila_m
  • alae
  • saleh asgari
  • maryam.a
  • مريم...هاني
  • az.rohani
  • mehr
  • جامانده
  • f.h.70
  • jafar salavati
  • maryam69
  • سید محمد مهدی
  • losha
نوع نمايش :  بيشترين بازديد  |  بالاترين امتياز  |  جديدترين  |  اتفاقي

جمعا 10186 ورودي در دفتر وجود دارد.

نامورودی
<< شروع < قبل 1 بعد > پایان >>
mohagheghامضا شده : ۲۱ دی ۱۳۸۵ ساعت ۱۳:۲۸
بسمه تعالی 
موضوع خليج فارس است ولی در اين کوتاه قرار نيِست که به تاريخ برگرديم وتکرار مکررات وبيان واقعيات کنيم"چرا که عقده تاريخی برخي اعراب بر عليه فارس وايران بر تمام اين مردم آشکار است وهر گونه تحريف تاريخ وتلاش برای تغيير اين کهن تاريخ به مجعول عربی غير ممکن ميباشد وهر چند که اينهم از وظايف دولت ميباشد که چه در باب حقوقی وچه ديپلماسی وچه تبليغاتی اين مهم راپيگيری کند. 
ولی صرف يک پيشنهاد است که شايد بر هر ايرانی مسئول که بتواند آنرا دنبال کند وظيفه ای باشد"و آن کاری است تبليغاتی که به نظر اين حقيرشايد نمونه ای باشد بر ضد تبليغ منفي اين منحرفان . 
وآن تاسيس يا لااقل تغيير نام يکی از خطوط هوايی کشورمان به خليج فارس {persian golf air line }که بنظر ميرسد اقدام هر چه سريعتر آن بجا باشد. 
لذا به عنوان يک ايرانی از کليه مسئولان تقاضا اين است که به نوبه خود قدمی در اين راه برداشته واين مهم را دنبال کنند. 
سيد محسن محقق داماد 
 | لينك | ارسال به دوست | تعداد بازديد:3610  |  4 امتياز

جوملا فارسی : jpersian.ir